Werkwijze


Hier kan u onze werkwijze terugvinden.

1. U neemt contact met ons op

U neemt vrijblijvend contact met ons op en we gaan dan beoordelen of wij uw gevraagde app kunnen ontwikkelen. Indien uw app speciale technische vereisten heeft, maken we een offerte hiervoor op.

2. Plaatsen van de bestelling

Indien we een overeenkomst hebben over het bouwen van uw app, krijgt u van ons de voorschot factuur toegestuurd (€ 499).

3. We ontwikkelen uw app

Na ontvangst van het voorschot starten wij direct met het ontwikkelen van uw app. We ontwikkelen een voorbeeld app voor u, op basis van uw doorgegeven informatie. U kan de door ons gemaakte voorbeeld app op uw eigen smartphone uittesten voor publicatie. U kan eventuele opmerkingen doorgeven aan ons, en we zullen uw app verder afwerken.

4. App store informatie

Als uw app klaar is voor publicatie, moet u aan ons de nodige app store informatie aanleveren. Dit zijn de teksten die zichtbaar zijn in de app stores, en de categorie waar uw app in zal verschijnen.

5. App publiceren in de app stores

Uw app is nu klaar voor publicatie. U ontvangt van ons de factuur voor uw gewenste periode. Zodra wij uw betaling binnen krijgen zullen wij uw app gaan aanbieden aan de app stores (Google Play & Apple IOS). Binnen enkele dagen zal uw app zichtbaar zijn in de Google Play Store. De Apple app store heeft een doorlooptijd van gemiddeld 2 weken.

6. Uw app is live

Uw app is live in de app stores. U ontvangt van ons een login om de inhoud van uw app te beheren, statistieken te bekijken en push berichten te versturen.